там де й ти

Мария Штэппо
               
                Просто мені так хочеться бути там, де й ти...
                ..Так хочеться жити у тебе в полоні..
                (С.Вакарчук)




Не питай чому я кожного разу відводжу погляд
від твоїх очей. Вони мене своїм світлом лякають.
Не питай ні в кого навіщо я знову
дихаю цим солодким димом вони не знають.
Не питай навіщо всі ці сльози, тремтіння в руках
Просто я дуже хочу бути теплом твого тіла
промінням сонця в твоїх очах
і.. щоб одного разу весь світ змінила
на краще/гірше - це не важливо.
Просто мені так хочеться бути там, де й ти.
Хочеться засинати в твоїх руках і бачити
краєм ока як ти милуєшся як кажеш що я красива
лише губами, щоб не будити.. Любий.. Світи мені, світи...
Цілуй мене. Я буду твоїм серцем
битися я буду твоїм щастям... Ти відчуваєш як палає
пожежа у моїх долонях?..
Ти відчуваєш.. Просто мені так хочеться
жити в тебе в полоні.
Так хочеться бути там де й ти..