В. Туков, Ева Яблокова Але може

Яблокова Ева
                АЛЕ МОЖЕ 
(мелодия MY FRIEND WILL GO музыка и текст: В.Туков, Ева Яблокова)
        http://www.stihi.ru/2009/07/09/3356

       Осінній вітер – самотній птах –
       пожовклим листям вкриває шлях...
       Марність блукає в моїх очах .
       Де моя любов, де тепер весняні мрії ?
       Тільки сірий дощ , що безглуздо бринить ;
       розгубилися усі мої надії .

       Панує осінь – похмура тінь ,
       колишні згадки – гіркий полин .
       Була любов , а тепер в душі – полин ;
       була любов, але зрада все згубила !
       І тільки дощ, що докучливо ллє... 
       Моє життя навік тепер змарніло !
               
       Гірка зневіра дала плоди . 
       Де моє щастя , тепер де ти?
       Що мої сльози – лише потік води ,
       Лише журба, що в моїй душі самотній ?
       Холодні ночі, нікчемні дні...
       Біжать хвилини мого життя в безодню.

                ПРИСПІВ :
                Але може ще тінь відступить, -
                Промінь щастя прорве ті пута
                І зіллються в коханні душі, наші душі !