Один погляд Бога...

Вероника Нерода
Один погляд Бога
І в серці спалахнула блискавка все змінити.
Позбутися поганих звичок
Купити новий парфум
щоб забути запах брехні.
Перегорнути сторінку книги,
яку стільки разів читала.