Keash giorisha gealeidin

Исмайлов Махаббат
Keash giorisha gealeidin,
Sen tufanli iagishla.
Keash giorisha gealeidin,
Boranli,garli gishla.
Iadaki,arzu kimi,
parlaian ulduz kimi,
Zulimetden geib olaidin.
Enea hamsheki tek,
Sen ianimda olaidin.
Uz, gezunda tebesum,
Ne ingiim,ne kusum,
Salamini alaidim.
Cilgim gulushlearina,
Ena ganag olaidim.
Uraimda biristek,
Alishaidim,ianadim,
Senin dodaglarina,
Heamin isteak sanaidim.
Hech ozumda bilimedan,
Sen  igeazea vermedan,
Semdan busea alaidim.
boulub gioz iashindan,
Ena geherlenaidin,
Ena kederleanaidin,
Bahishinla sen meni,
Gamcelaib deoaidin.
Agelaib sioaidim,
Ai insafis Bir defa,
keash gerisha gealeidin?
Keash giorisha gealeidin!