Нас одне в одного немае

Леся Романчук
Я, мабуть, знову не про те,
Та знову, знову виринає
Таке коротке і просте –
Нас одне в одного немає.

Ми ще удвох, ми ще удвох,
Тіла нам вальс переплітає,
Та бачить небо, бачить Бог –
Нас одне в одного немає.

Душі обдуреної плач
У тишу звуків пеленає.
Пробач. А краще – не пробач.
Нас одне в одного немає.
8.11.09.