Мэ ничи пэ тарго на киндём...

Исроэл Некрасов
***

Мэ ничи пэ тарго на киндём,
Со на пропиём, то нашадём.
Дро пибнытко мэ бэстём мато,
А кана пасёв. Саро мишто.
Мэк ромны дужакирэл кхэрэ,
На совэн ратяса чяворэ,
На джинэн, со дад исы муло:
И якха парнэ, и трупо шылало.