Крила

Елена Головенько
Я не здамся без бою,
Не складу своїх крил!
Хай пливуть за рікою,
Ті, хто не зрозумів...
Не заплачу із жалю,
Що життя в мене є,
А лишь просто всміхнуся
Ось і усе...
В тій печалі самотній,
Знов залишусь сама!
Але в мене є крила,
Значить в себе є я.
Я багато не вмію,
Але вмію одне-
Вибачати всьому, ось і все...
Та минуле тримає
Дуже міцно мене
Ось би звязати його у кільце,
Пустити у воду, проблеми пливуть
І мене хай обійдуть.
Байдужою зробили люди,
Та біль тримає мене всюди