Щаслив люди

Елена Головенько
Що треба для щастя людині оцій?
Невже тільки гроші?
Невже тільки слава?
А як же тоді і здоровя, забава,
Можливість, спроможність, хотіння змінити,
Як без цього щастю жити.
Щаслива людина!
Так в чому суть щастя?
Допоможи, бо інша людина нещасна,
Коли ти проходиш і щастям сіяєш,
Ти ближнім любов посилаєш,
А щастя принесло одне-
Ти знайшов в світі себе.