бо щастя - бiлий кролик...

Ганна Осадко
ця гра уяви... літачок над лісом...
це  дерево розлоге… і густа
трава медвяна… дівчинка  Аліса
цілує літо в золоті  вуста,

і ластяться до сонця  ластів’ята
і жайвір губить пісню поміж хмар…
тук-тук...і серце гепає у п’ятах…
тік-так… на ланцюжку живе дзиґар,

як пес. Охороняє – адже, мусить –
весь час – тебе від мене, а мене –
охороняє просто… Тітко  Гусінь,
скажіть, премудра, це колись мине?

Цей  Дивокрай…
І напнуту завісу
Відхилить доля  у останню мить:
Бо щастя  -  білий  кролик, і Аліса
біжить за ним, біжить за ним, біжить…