Одолжи мне кобылу

Надежда Радченко
- Одолжи мне кобылу,
  Для доброго дела!

- Я бы с радостью.
  Только она охромела.

- Очень жаль!
  Я на ярмарку ехать хочу...
  Я тебе за неё
  Хорошо заплачу!

- Коль заплатишь, пожалуй,
  Поладим с тобой -
  Ведь за деньги согласен
  Скакать и хромой!

       -------------

- Will you lend me
  Your mare to ride a mile?
- No, she is lame
  Leaping over a stile.

- Alack! and I must go to the fair,
  I`ll give you good money
  For lending your mare.

- Oh,oh! Say you so?
  Money will make the mare to go!