Футбольний

Микола Щома
Гімн збірної України

Футбольна збірна України
в перід, не бійся, вимагай!
З тобою -- твій народ за тебе.
Вперід, вперід... Перемагай!

В першому таймі зроби
свій матч великий. Незабутий.
Нехай жовто блакитий стяг
засяє споміж соратників твоїх.

Приспів:
Нам перемога лишень цікавить.
Запусти гол в ряди других складів.
Гол!.. Гол!.. Гол!..
Це Український є футбол.