Тво- оч-

Микола Щома
Твої очі чорняві

Як погасилися очі чорняві
то серце битися замовкло.
В чомуж була нерозвага --
що удалося до горя такого?

Кажуть що очі чорняві пекучі
-- вони запалюють серденько
і все що на них лиш погляне.
Не прощають нікому. Спалюють.

Отакі ж твої очі, сьогодні, мені
- погасились, не світять ні трохи!
А спалили давно вже серденько...
І я, залишився один. Злиденно!

02 жовтень 2008 р.