Не знаю

Олег Ко
Мої руки – два круки
Чорний та білий
І голос від жаху
Пополотнілий .

І міць відчуваю –
Та крила не маю,
Злетіти хочу,
Але завмираю.

І б'юся руками
Об мармуру плити,
Бо маю життя,
Та не знаю як жити.


1999