***

Светлана Лобас
Немає правди там, де не бува довіри
І сміху там нема, де сльози не лились.
І Бога там нема, де не буває віри,
А радість настає, коли проходить злість.
Немає цвіту там, де ягоди не спіють
І вітру там нема, де не бува дощу.
Помилувань нема, де покарать не вміють.
А покарань нема, бо я тебе прощу...