Я люблю...

Ирина Галась
Я люблю твої ніжні руки,
Я люблю погляд милих очей.
І позаду відлуння тих кроків
Теж люблю і момент під дощем.

Я раніше не  помічала
Те серденько, що манить мене.
Гріє, пестить і не пускає
Та у мріях казкових живе.

Хай щастя з тобою лиш буде
І світла удача в житті.
Мій любий, милий, єдиний...
Ти серце моє пробудив.

Я хочу, щоб ти був щасливий
Й досяг всіх висот у житті.
Бо серце твоє є єдине
Й душа твоя вічно в мені...

(15 вересня, 2008 рік)