***

Светлана Лобас
Іще один тиждень
Без тебе у небо.
А я усе ближче,
Все ближче до тебе.
Колись ти відчуєш,
Колись зрозумієш -
Не з тою ночуєш,
Не з тою ти мрієш.

Іще один вдих,
Один видих - і ранок.
Зі мною не звик
Зустрічати світанок?
Звикати любити -
Це просто і легко.
Головне зрозуміти,
Що я  недалеко.

Іще один крок -
І з тобою назавжди.
Телефонний дзвінок
Не спотворює правди.
Іще один погляд
У рідне обличчя.
Ти бачиш - я поряд.
Все ближче і ближче...