Я хочу зберегти тебе...

Светлана Лобас
Я хочу зберегти тебе в долонях,
Щоби у кожнім дотику був ти.
Щоб поцілунком завмирав на скронях
І рятував мене від самоти.

Я хочу зберегти тебе для себе,
Щоб пам'ятати кожен твій дзвінок.
Допоможи мені не впасти з неба,
Де я зробила несміливий крок.

Ми поки що разом кудись крокуєм...
Чого шукаєм і куди ідем?
Я збережу себе і подарую
Тобі: повітрям, сонцем, небом і дощем.