Не холодно...

Светлана Лобас
Не холодно... Не затишно... Не тепло...
Невідповідність... Невідповідальність...
Не відчуття... Не рай... Не пекло....
Не міф.... і не реальність...
Невитримка.... Не сльози... Не кохання....
Не вічне.... Не потрібне.... Неземне...
Не ревнощі.... І не благання....
Не вернеться.... І не мине...
Непотріб... Невагома неналежність....
Недосконало-недоречна незалежність....