Все, що лишилося...

Светлана Лобас
Все, що лишилося від тебе -
Пустий, маловиразний звук - ім'я.
В твоїх очах я вже не бачу неба
І я напевно зовсім не твоя.

Все, що залишиться від мене -
Уламки від зруйнованих мостів.
Вже листопад... Листочок з клена
Так як і я, назавжди облетів.

Все, що лишилось від кохання -
Палких цілунків дивина
І ніч недоспана. Чекання...
І винна в цьому не вона.

Все, що залишиться на спомин
Аби дожити до зими -
Лиш кілька фраз... Тобі не сором,
Що винні в цьому тільки ми?