Щоб пот м я могла на тебе полювати

Алиса Филимоненко
Дивлюсь крізь темряви туман,
Тебе жадаю там знайти,
Потрапила у твій капкан,
Тепер не зможу я піти.
Хочу тебе на мить відчути,
Закрити очі, тількі відчувати,
Щоб голос твій шовковий чути,
Щоб потім я могла на тебе полювати