Крапельки

Алиса Филимоненко
Отруї мої губи
Краплею свого кохання
Вбий мене отрутою
І я забуду всі страждання.
Подаруй мені крапельку крові,
Краплю твоєї нудьги,
Для мене вона буде морем,
Солоним морем завжди.
Та солодкою краплею щасття
Стане твій поцілунок,
Подаруй мені краплю отрути,
Зроби цей останній дарунок...