Поза правилами сьогодення

Катариос Килиомас
поза правилами сьогодення
я кохатиму до нестями
папірцями листівок яскравих
засипатиму на світанні
зацілую могутні плечі
обійматиму щохвилини
плануватиму дату втечі
і дзвонитиму щогодини
ти найкращий
ти сонце моє