Из Эмилии Бронте украинский

Максим Станиславский
No coward soul is mine,
No trembler in the world's storm-troubled sphere;
I see Heaven's glories shine,
And faith shines equal, arming me from fear.
O God within my breast,
Almighty, ever-present Deity!
Life - that in me has rest,
As I - undying Life - have power in Three!

Страху в душі нема,
Ані тремтіння посеред земного виру;
Лиш зрію крадькома
Небесне сяйво і плекаю віру.
Господь увесь в мені,
Всевладний, непорушний, наче скеля,
Тож вічні мої дні,
Бо в Трійці я знайшла свою оселю