Отави сивi

Игорь Грей Балацкий
Отавам сивим заглядає в очі місяць юний.
Дивується: Чому це ви так рано побіліли?

Ой, не питай, місяченьку, чому сиві коси.
Коли ти ще не вродився, зима нагрянула

та в купі з морозом і туманом сизим
украла нашу юність невблаганно...

.

Завчасно чи у строк – зима та старість
несподівано приходять. Нехай готові будуть
тіло й серце. Лише душа бодай завжди долає
недужу старість – забуття самотність.

.

«Стежина долi»