FIRE, WALK WITH ME Twin Peaks

Асраи Деониский
Through the darkness of Future Past
Magician longs to see.
One chants out between two worlds
Fire, walk with me! (с) David Lynch

Сквозь темень будущего в прошлое,
Направит волшебник взор свой.
Меж двух миров заклинание слышит он,
Огонь, иди со мной!