Пролет в стария град

Борис Калинов
Пролетно  показва      
шарените  къщи
градът на старите
тепета
Дълго чаканото
слънце
затопля  хора, улици
дървета
Зад зидовете се
усмихват
цветята- радостна
украса...
Вятърът ги кара
да ти махат
от стар балкон
или тераса.

Б. Калинов. 25 Март 2009г.
Пловдив.