Скло

Макогонова Анастасия Ася
Наївний.
Магаєшся шпурнути мені виделку образ
мені у спину.
Хочеш вдарити слом ту,
що тримає за дихання.
Злість переповнює вени,і
мозок кипить у численних приливах крові.
Ти був запотілим вікном у тролейбусі,
затуляючий солнце і світ.
Витерла тебе.
Відпочинь.