Урок

Макогонова Анастасия Ася
"Довжина довільного розмаху циркуля"
може розказати про округлість душі.
Я - "єднальний сполучник"
у нашому "складносурядному зв'язку".
"Вольти" імпульсують в мозку.
"Ампери" зашкалюють.
Ще трохи, і здохну від "перенавантаження
моєї операційної системи Windows".
Стомилась від вживання "С2Н5ОН".
"Рівняння реакції", де ти головний реагент,
не відбувається.
Набридли "системи лінійних рівнянь",
з "пустою множиною у відповіді".
Більше не прийду на твої уроки