Ти муз. А. Сойфермана

Анжела Ангел Шкицкая
1.
Ти дарувала надію,
несамовито летів за надією я.
Ти стала піснею, мрія!
Дівчина із полонини, кохана моя!
Ти- ніжне сонечко моє,
нас зачарує любов, о, бажана!
Душу свою, серце своє-
подарую тобі,кохана!

Приспів-
Разом з струмками потіками швидкими,
не зупиняючись, з тобою біжимо,кохана!
Дарую серце, дарую душу!
Дарую і життя своє!Єдина, бажана моя!
Дарую вітер, пташині співи,
дарую всесвіт я!

2.
Мить зупинилась у горах.
Руки свої, наче крила розкрий наді мной.
Ми не зазнаємо горя,
вічне кохання, і вічно я буду з тобой!
Мальви тобі у волосся
ніжно вплітаю,голубко  моя!
Душу свою, серце своє-
подарую тобі,кохана!