Поруч з тобою

Татьяна Яцишина
I
Від шалених гучних гітар закипає кров,
Я тебе намагаюсь тепер просто збагнути,
Ти відкрив мені почуття, й закрив серце знов,
А мені, як мені тепер з оцим усім бути???

Ти приходиш у мої сни вже не перший раз,
Погляд твій заглядає мов у мою душу,
Ти відкрив мені почуття, що не знають час,
А тепер, тобі я тепер щось сказати мушу…


Приспів:
Поруч з тобою світ міняє свій колір,
Ніби я це давно вже бачила в снах,
Єднаються назавжди наші дві долі,
Я тану, як лід на сонці, у твоїх очах.

II
Я потрапила в твої сни… Як же сталось так?
У полоні твоїх почуттів навчилась літати.
Щось таке незбагнене і дивне у твоїх думках,
Тільки я, чуєш, тільки я зможу їх відкривати.

Приспів.