знайомий до болю

Натали Яблочная
а очі здається десь бачила
такі зелені, як море
і слова говориш знайомі,
а руки холодні до болю.

голос точно десь чула
може наніч співав колискову?
а може будив з-поза ранку?
а може співав серенади сусідці?

а може колись і кохала...

мабуть тебе звати Роберто,
а може щось простіше- Петро?
але мабуть скажу відверто- на тебе чекала давно.

посміхнись, будь ласка, ще раз
по очах прочитаю тебе.

запитай що-небудь у мене
я мовчки тобі відповім.

а може вип*єм зеленого чаю,
а потім замовим вино?
будем гуляти до рання,
а вдень підем у кіно?

згадала

здаться ти мені снився
десь століття тому.