Неначе в казц1, чи в в1 сн1

Иван Молодой
Неначе в казці, чи в ві сні,
Примарилось мені кохання.
Немов в гаю я на весні,
Вдихаю цвіт, й твоє бажання.

Бажання ласки, й теплоти,
Гарячі ніжні поцілунки.
І долітають з темноти,
Пташиний спів, чарівні звуки.


Зоря всміхається в горі,
Та місяць сивий підглядає,
Як та дівчичина у росі,
Прекрасне  личко умиває.

Немов-би мавка лісова,
Ти полонила красотою,
В ліси дрімучі завела,
І залишила із собою!

Тепер я твій, а ти моя!
Твоє кохання не наснилось!
Хоч ти і мавка лісова,
Тебе кохаю, все здійснилось!