Дърветата

Борис Калинов
Понякога
дърветата говорят...
И дават вяра
на Душите
търсещи утеха.
Трябва само
да умееш да
ги чуваш -със
сърце
под грубата си
дреха...

Б. Калинов.2009г.
Пловдив.

Художник: Французов Борис Федорович.
Графика
Береза на ветру.