Для нее!

Мыкола Чебурашкин
три нескорені стихії...
море, вітер та душа,
що живе у тілі ніжнім....
лине в небо мов стріла....
краєм скелі ходить стрімко,
зупиняючи серця......
жінка...дівчина...богиня....
..для кохання створена вона....