Anden

Карина Гриша
Flera naetter i rad
ligger jag tyst och betraktar
en ljus-gul kvadrat
po taket –
Monen kikar in
i mitt rum.
Flera naetter i rad
ligger jag tyst och vaentar
po anden.
Kanske, han kommer igen...
Den andra gongen
ska jag inte missta mig –
do ska jag veta exakt,
att det aer ingen droem
och ingen delirium –
min vaen vill prata med mig...
Not som han aldrig
har gjort under livet.
Och vi saetter oss i fotoeljer
mittemot varandra –
och varje froga kommer att fo sin svar.

1.12.09
Гримслёв