Кошенятко

Наталья Пивень
Захворіло моє кошенятко –
Кошеняткові вушко болить,
І в блакитних його оченятках –
Тільки сонная ніченька спить.
Не жартує воно, не стрибає,
Не протягую лапку мені –
Просто тихо лежить і страждає,
Заховавшись від болю вві сні.
Білошкірка, чого ти змарніла,
Що там вушко так хитро гризе,
Ти завжди така лагідна й мила,
А тепер вмить покинула все.
Прийде котик тебе наш відвідать,
Принесе тобі сиру шматок,
І запросить хоч трошки побігать,
- Де сховали ви той мотузок?
Захворіло моє кошенятко,
Ніс сухий, сині очі блищать,
Не виходить на вулицю з хатки,
Розхотілося киці гулять…
23.11.09