Передчуття

Маша Кривошея
Передчуття кохання…ілюзія надії…
Незломленої, вільної і чистої душі…
Та є у світі той, хто поклик цей оцінить?
Залишить справи всі, назустріч поспішить…
Чи будуть оті дні, коли все завершиться?
Чи буде та хвилина, секунда, мить і час?
Щаслива доля часто по ночам, що снилась…
Та як її знайти і хто цей знак подасть???