Вона

Маша Кривошея
Вона кричала...
           він мовчав...
вона не знала...
           він страждав...
вона ковтала гіркі сльози...
вона страждала за іншим зовсім…
щоночі в довгих тих розмовах,
розказувала все знову й знову…
шалені мрії і слова…
той поклик долі…та душа…
і трепіт серця..
жаль лиш в снах…
той дотик теплий лиш льодом став.
Душа кричала...
           він мовчав...
вона не знала...
         як він страждав...