Так просто...

Лилия Аль
Так просто вірити й чекати,
Так важко знати й не могти...
І так нестерпно ще кохати,
Коли вже спалено мости.

І телефонні монологи
З незмінним "я тебе люблю"...
Коли розходяться дороги,
Немає місця для жалю.

29.03.2004.