Р1дне м1сто

Татьяна Новик
                Є мальовниче місто в Україні,
                З дитинства рідне,
                Моє життя, моя надія,
                Рідна моя Олександрія.
                Твої широкі вулиці, сади,
                І парки, і мости,
                Каштани прикрашають
                Із кінця в кінець.
                І невеличка річка Інгулець.
                Її зелені бережки.
                І верби над водою.
                На все життя зі мною.
                Його воєна і шахтарська слава,
                Увіковічила містечко у віках.
                І в космосі Олександрії син,
                Продовжував батьківську славу.
                І ще не раз Олександрія
                Прославить нашу Україну.