Пошук

Станислав Черкасов
Шукає світ примар миттєвих,
Вбачає морок забуття,
Думок вагомих і суттєвих
Йому не сниться вороття.

Гірку промовисту розбіжність
Безбожних дій сердець людських
Все важче видати за «рівність»
Всіх соціальних складових.

Нелегко злочин маскувати,
Коритись темряві в гріхах,
І так принизливо мовчати
На поклик Божий у серцях.

Свій вік прожити беззмістовно,
Втрачати розум повсякчас,
Невже замислитись ґрунтовно
Терпіння вистачить у Вас?