Рядок з рядком

Елена Твоя Сергеевна
Сижу, пишу, сумується,
Рядок з рядком римується,
Чипляйдуші із крилами
Торкають знов мене...
Пересвіт промінцевий
Для настрою - взірцевий
Зібралася із силами
В руках трима себе.
Із сумнівів комори
Перестуком підборів
Сміливими шажками
Крокую все вперед.
Що там мене чекає?
Байдуже, все минає,
Міняється з роками,
Тече, мов жовтий мед.
Що бачу я навколо?
Безпросвітна комора,
Та усмішка сердешна
Всі стіни прибрала.
Всміхнулась на всі боки,
Відкрились всі дороги,
І день,той, що прийдешній,
Вже більше не ляка.