Наше життя

Микола Щома
Наше життя в сафарі

Він та вона
я та жунка моя,
ми були разом на сафарі
-- ось такі є ми дві парі!..

Разом світа щось подібне культуємо
-- а сьогодні, одного сафарі візітуємо.
І так життя дружно та разом будуємо!

Він та я;
його жінка та моя.
Ми, як одна сім"я.
Слава Богу, в нас суперечок немає.
Як сусіди добрі, живемо дуже чесно.
Один одному, у чім потрібно, помага.

А сьогодні, одного сафарі візитуємо --
не в зоопарк Австралії,
а екс-Simba Safari Park у Сан Пауло...
В цім місті ми живемо та наше життя у
нім, як нам можливо, разом будуємо...

Пємо кофе,
їмо квасолю з рисом
(очищений рис – не є табу);
молочно-кислi вироби,
сир, яйця, горiхи, гриби, соя, горох;
вершкове масло й рослинну олію;
хлiб з м"ясом та із червоним сухим вином...
Живемо як Бог бажає
-- Він дав нам волю Свою!

Відвідуємо кіно, театр,
церковні зібрання також
-- для нас, тут все одно.
Співати гімн церковний
чи танцювати самба, за все подяка
буде завжди і безсумлінно одному
-- є бразилієць Бог... Слава йому!..

Нема гріха якого б Він не відпустив
коли десятину ти, із твойого усього,
для нього відділив.