Н пари з вуст...

Виктория Радченко
Ні пари з вуст...твоє мовчання...
Все вирішено,без вагання.
Ні я,ні ти,ні наша мука,
Не винні, адже є розлука...

Вона прийшла і розділила
І не спитала чи хотіли...
Невпевнено піднявши очі
Я розумію,що не хочу...

 Безмежні сили вище наших.
"Так буде легше,буде краще..."
 Навіщо серце запевняю?
 Бо ж це не так, я добре знаю...