Сьогодн1 все з сам1с1нького рання п1шло не так..

Любовь Иванова 2
Сьогодні все з самісінького рання
Пішло не так
І я почала генеральне прибирання
В своїх думках.

Найперше викошу серпом нещадно
Всякий облуд,
Звільнюсь від негараздів своїх радо.
Вирвусь із пут.

Суху траву минулого, сумного
Спалю я вмить.
Й пожовкле листя, падале під ноги
Нехай горить.

На місці згарища зразу піднІметься
Нова трава.
Минуле спопелилось й забудеться.
Життя трива.