Молитва безнад йного

Румпельстильцкин
Всесвіт дрімає у темноті.
Я - це піщинка у Всесвіті.
Я заблукав. Перехрестя шляхів.
Боже мій, чи ти почуєш мій спів?
Я вже втомився. Не можу йти.
Я сподіваюсь, почуєш ти.
Боже мій, Боже, почуй мій вірш -
Я вже втомився. Не можу більш.
Я - це ніхто, і вірші мої
Тільки тобі одному чутні.
Хай якнайшвидше мій час мине.
Вбий мене, Боже мій, вбий мене...