Кохала щиро чи..?

Алина Волошина
Кохала щиро чи здавалось?
А може й бути що і ні,
Тоді навіщо ж я так гралась?
Душу палила у вогні.

Кохала щи чи казилась
Присвячуючи все тобі,
Чи то мені отак кортілось,
Не залишатись на самоті?

Кохало щиро чи хотілось
Бачити що не одні,
Коли усі навколо змінились,
Веселі стали,не сумні.

Кохала щиро?Вже дізналась..
Коли не разом у весні,
Можливо я вже забрехалась,
Вдивляючись в очі тобі..