Не перед Богом на коленях я стою укр яз

Анита Чешская
Не перед Богом на колінах я стою
Не на його прощення сподіваюсь
Тебе молю, до тебе говорю
За все перед тобою сповідаюсь

Не перед Богом душу я відкрила
Не без його очей не можу жити
Тебе люблю і лиш тебе любила
За все тебе прошу мене простити

Пробач, за те, чого було занадто мало
Пробач, за те, чого було так  забагато
Пробач, за те, що я зробити забувала
Пробач, за те, що зіпсувала наше свято

Пробач, перед тобою винувата
За ті слова, що стільки у них болю
За ті слова, що їх не слід було казати
За те, як іноді поводилась з тобою

Пробач мене. Пробач мене. Пробач
Прошу тебе в останнє, обіцяю
Благаю, ну скажи  мені«не плач»
Благаю,  ну скажи «тебе прощаю»