Он больше тебя не услышит укр яз

Анита Чешская
Він більше тебе не почує,
Ти більше його не побачиш
Звикай, що без нього ночуєш
Звикай, що тебе не пробачив

Казав, що належить лише  тобі
Та ти ніколи на це не зважала
І скільки багато він має мрій
Та ти і чути його не бажала

Дивився дівоче твоє кіно
Не спав коли  на ніч читала
Приносив додому червоне вино
А ти до подруг своїх поспішала

І тепер  ти благаєш його не йти
І тепер заплакані щоранку очі
І ти  шепочеш крізь сльози „прости”
А він і знати тебе  не хоче

Заради тебе він навчився  прощати
Та надто  боляче з тобою поруч бути
Йому доводилось  весь час страждати
Тобі лишається назавжди забути

Ти більше його не побачиш
Він більше тебе не почує
Звикай, що тебе не пробачив
Звикай, що без нього ночуєш