Моя любов до тебе щастя

Маша Кривошея
Моя любов до тебе – щастя,
Моя любов – це волі забуття,
Ніколи більше ти не знайдеш
Сумліннішого в світі почуття.
Моя любов, як зорі в небесах,
Вона красиво й безкінечно світить!
І навіть не кажи, що все не так!
Шалена ця любов – тобі навіки.